Bezorging...

 

Heb je zelf geen vervoer of kies je voor het gemak van bezorging?

Wij kunnen dit in veel gevallen voor je regelen (alleen bezorging via eigen koerier). De tarieven hiervan vind je in de tabel.

Een aantal voorwaarden:

 

 • De genoemde kilometers zijn enkele reis en gebaseerd op onze ruimte in Sliedrecht (3364)

 

 • Wij bezorgen met 1 koerier en verwachten dus dat er iemand aanwezig is die kan helpen tillen (afhankelijk van de grootte van het te versturen meubel). Is dit niet mogelijk? Laat het ons weten, dan proberen we het op te lossen.

 

 • Bezorgen op een etage of moeilijk te bereiken ruimte?
  Graag vooraf even aangeven zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Wij zijn altijd bereid het meubel meteen op het juiste plekje neer te zetten, dit zien wij als extra service maar hou je dit wel reëel voor ons? Zo ben je zelf verantwoordelijk voor bijvoorbeeld trap -, liftruimte of regelen van een meubellift.

 

 • Besteld zonder vooraf eerst het meubel te hebben bewonderd?
  Leuk en bedankt voor jouw vertrouwen! Wij proberen onze meubels altijd zo gedetailleerd mogelijk weer te geven op de foto's en afmetingen staan altijd vermeld. Wij laten dit dus aan jouw eigen beoordelingsvermogen..

 

 • Toch spijt van je aankoop?
  Dit kunnen we ons niet voorstellen :-) Helaas kunnen wij, door de kwetsbaarheid en leeftijd van onze meubels, geen retouren aannemen. Blijkt het meubel beschadigd of op een andere manier onbruikbaar buiten jouw schuld om, dan kijken we uiteraard naar een passende oplossing.