Wij zijn op afspraak geopend :-)

Home » Over het vintage kastje

OVER HET VINTAGE KASTJE...

 

Wat leuk dat je mijn site bezoekt!

Ik ben Ingrid Verhoeff, 38 jaar,  en samen met mijn vriend Michiel (+ tevens steun en toeverlaat in mijn bedrijfje) en onze kids Lucas, thijme en Lotte woon ik in Hendrik-Ido-Ambacht. 

Een aantal jaar geleden heb ik de keuze gemaakt om tijdelijk te stoppen met werken om full-time voor onze chronisch zieke dochter te kunnen zorgen. Als hobby, bezigheidstherapie, uitlaatklep en met passie voor oude spulletjes werd onze huiskamer langzaam maar zeker afgeladen met vintage meubeltjes wat resulteerde in wilde plannen tot het starten van een eigen (web)shopje. Niet alleen om te kunnen doen waar ik van hou, maar vooral ook om andere vintage liefhebbers blij te kunnen maken met mijn vondsten. Daarnaast is het natuurlijk een fijn idee dat we meubels uit het verleden, waar eens heel veel tijd, handarbeid en liefde in is gestoken, weer een tweede leven kunnen geven.

In juni 2018 ben ik deze plannen concreet vorm gaan geven en zo is -het vintage kastje- ontstaan :-)

Met een kleine ruimte in Sliedrecht welke dient als opslag / mini showroom, heb ik iedere week weer een wisselend aanbod aan vooral jaren 50, jaren 60 meubeltjes waarbij de Deens/Scandinavische sfeer meestal centraal staat. 

Mijn doel is om de meubels zo authentiek mogelijk te houden, het blijft tenslotte vintage en een nette geleefde uitstraling mag. Wel voeren wij kleine reparaties uit waar dit nodig is en wordt ieder kastje met veel liefde schoongemaakt en opnieuw in de was/olie gezet zodat jij altijd een fris kastje in je huis krijgt. Eventuele beschadigingen worden eerlijk vermeldt en in de verkoopprijs verwerkt.

Heb je een vraag, suggestie of gewoon een leuke mededeling? Via het contactformulier is dit mogelijk..

Veel plezier met rondkijken!