OVER HET VINTAGE KASTJE...

Wat leuk dat je mijn site bezoekt!

Ik ben Ingrid Verhoeff, 41 jaar, en samen met mijn vriend Michiel (+ tevens steun en toeverlaat in -het vintage kastje-) woon ik in Hendrik-Ido-Ambacht. Samen met onze 3 kinderen Lucas, Thijme en Lotte een gezellige drukte!

Een aantal jaar geleden heb ik de keuze gemaakt om tijdelijk te stoppen met werken om full-time voor onze chronisch zieke dochter te kunnen zorgen. Zij heeft een chromosoom afwijking (syndroom van Turner) wat veel aandacht vergt.

Als hobby, bezigheidstherapie, uitlaatklep en met liefde voor oude spulletjes werd onze huiskamer in die tijd langzaam maar zeker afgeladen met vintage meubeltjes wat resulteerde in wilde plannen tot het starten van een eigen (web)shopje.

Niet alleen om te kunnen doen waar ik blij van word, én de zorg voor onze kinderen beter te kunnen combineren, maar vooral ook om andere vintage liefhebbers blij te kunnen maken met mijn vondsten en aanbod.

Daarnaast is het natuurlijk een fijn idee dat we meubels uit het verleden, waar eens heel veel tijd, handarbeid en liefde in is gestoken, weer een tweede leven kunnen geven!

In juni 2018 ben ik deze plannen concreet vorm gaan geven en zo is -het vintage kastje- ontstaan :-)

Met een kleine ruimte in Sliedrecht welke dient als opslag, werkplaats en mini showroom, heb ik iedere week weer een wisselend aanbod aan vooral jaren 50, jaren 60 meubeltjes waarbij de Deens/Scandinavische sfeer meestal centraal staat. 

Mijn doel is om de meubels zo authentiek mogelijk te houden, het blijft tenslotte vintage en een nette geleefde uitstraling mag. Wel voeren wij kleine reparaties uit waar dit nodig is en wordt ieder kastje met veel liefde schoongemaakt en opnieuw in de olie gezet zodat jij altijd een fris kastje in je huis krijgt.
Eventuele beschadigingen worden eerlijk vermeldt en in de verkoopprijs verwerkt.

Heb je een vraag, suggestie of gewoon een leuke mededeling? Via het contactformulier is dit mogelijk..

Veel plezier met rondkijken!